Emil's Hete Kip

ZIN IN EEN BROODJE HETE KIP IN NIJMEGEN? ONTDEK EMIL'S BROODJE HETE KIP!

Onze unieke foodtruck met het lekkerste broodje hete kip!

Elke zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur op het Kerkenbos 1091a in Nijmegen!

Emil's hete kip

WELKOM BIJ HETE KIP OP LOCATIE

Broodje Hete Kip, een niet te missen delicatesse in Nijmegen, heeft de status van een culinair icoon bereikt. Deze heerlijke sandwich, een succes in de winkel van Partyservice Milder en in diverse restaurants in de regio, is nu ook beschikbaar op locatie. De gebruikte ingrediënten zijn van de eerste klasse en lokaal verkregen, wat bijdraagt aan de uitzonderlijke kwaliteit

Ontdek het unieke broodje hete kip bij onze foodtruck

Elke zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur staan we met onze foodtruck op Kerkenbos 1091a in Nijmegen, waar we je graag verwelkomen om te genieten van ons onvergetelijke broodje hete kip. Bij hete kip op locatie draait alles om het delen van onze passie voor dit heerlijke broodje met jou.

Ons speciale broodje hete kip

Het hart van ons aanbod is het broodje hete kip, een culinaire creatie die met zorg en liefde wordt bereid. Onze kip, zorgvuldig gemarineerd in een unieke mix van specerijen, wordt geserveerd op een vers, lokaal gebakken broodje met onze eigen, speciaal bereide saus. Het resultaat? Een smaaksensatie die je niet snel zult vergeten.

"Het lekkerste broodje van Nijmegen!"

"Het lekkerste broodje uit de regio!"

Wat maakt ons broodje hete kip zo speciaal?

Bij onze foodtruck gaat het niet alleen om het eten, maar ook om de ervaring. We creëren een gezellige, gastvrije sfeer waar je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Kom langs, maak een praatje met ons team en geniet van de unieke sfeer die alleen een lokale foodtruck kan bieden.

Onze foodtruck op Kerkenbos 1091a is meer dan alleen een plek om te eten; het is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van goed eten en gezelligheid. Hier vind je een warme gemeenschap van foodies, buurtbewoners en toevallige voorbijgangers die allemaal één ding gemeen hebben: liefde voor heerlijk eten.

 

Elke zaterdag op Kerkenbos 1091a in Nijmegen

Verschillende pakketten

Al vanaf €8,50 per persoon

Het lekkerste broodje hete kip!

Perfect voor je zaterdagse uitje

Ons broodje hete kip is de perfecte aanvulling op je zaterdagse uitje. Of je nu gaat shoppen, een wandeling maakt of gewoon zin hebt in iets lekkers, wij staan klaar om je dag nog beter te maken. Ons broodje is niet alleen lekker, maar ook voedzaam, waardoor het een uitstekende keuze is voor een smakelijke lunch

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Bij hete kip op locatie zetten we ons in voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om niet alleen de beste smaak, maar ook een verantwoorde keuze te garanderen. We werken samen met lokale leveranciers om versheid te verzekeren en onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

 

ALTIJD EEN PASSEND AANBOD!

Het lekkerste broodje hete kip in Nijmegen

Broodje hete kip

Maak van jouw zaterdag een speciale dag met een bezoek aan onze foodtruck. Of je nu alleen komt, met vrienden of familie, we beloven je een warm welkom en een broodje dat je smaakpapillen zal verrassen. Kom langs bij hete kip op locatie op Kerkenbos 1091a in Nijmegen en maak van elke zaterdag een feestdag met ons heerlijke broodje hete kip.

Zin in een broodje hete kip?

Hete Kip op jouw locatie?:

Hete kip op locatie is in te huren op je bedrijventerrein, je festival, feesten en partijen.
Ook voor de vrije verkoop kan je ons vinden op de zomerfeesten,
koningsdag (op het Goffertpark) en diverse festivals.