Emil's Hete Kip

OP ZOEK NAAR EEN BEDRIJFSLUNCH? ONTDEK HETE KIP OP LOCATIE

Onze unieke foodtruck met de lekkerste bedrijfslunch in Nijmegen!

Al beschikbaar vanaf 40 personen!

Emil's hete kip

WELKOM BIJ HETE KIP OP LOCATIE

Bij Hete Kip op Locatie verzorgen wij unieke en smakelijke bedrijfslunches in Nijmegen. Onze specialiteit is het bereiden en serveren van heerlijke lunchgerechten voor elk zakelijk evenement.

Bedrijfslunch in Nijmegen

Onze bedrijfslunches zijn perfect voor teamvergaderingen, klantbijeenkomsten en zakelijke evenementen. 

Met een breed scala aan lunchopties, waaronder onze geliefde hete kip, bereid met hoogwaardige ingrediënten en een geheime kruidenmix, bieden wij een verrassende en smakelijke ervaring voor uw medewerkers en gasten. Of het nu gaat om een informele lunch op kantoor of een grotere zakelijke bijeenkomst, onze foodtruck zorgt voor een moeiteloze en gezellige lunchervaring. Kies voor onze lunchservice in Nijmegen en geniet van een onvergetelijke en heerlijke maaltijd.

"Het lekkerste broodje van Nijmegen!"

"Het lekkerste broodje uit de regio!"

Bedrijfslunch op Locatie

Bij Hete Kip Op Locatie zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfslunches met onze unieke foodtruck. Onze mobiele keuken biedt flexibiliteit en gemak, zodat wij direct op uw locatie de lekkerste hete kipgerechten kunnen serveren. Dit zorgt voor een gezellige en informele sfeer, ideaal voor teamvergaderingen, klantbijeenkomsten en andere zakelijke evenementen. Onze gerechten zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en zorgvuldig geselecteerde kruiden, wat resulteert in een onvergetelijke smaakervaring. Kies voor Hete Kip Op Locatie en maak uw bedrijfslunch bijzonder.

Wat maakt ons uniek?

  • Flexibiliteit: Wij komen naar uw locatie, wat logistiek gemak biedt.
  • Verscheidenheid: Onze pakketten bieden een breed scala aan lunchopties, waaronder hete kip, gyros, kip saté, en crispy chicken.
  • Hoogwaardige ingrediënten: Elk gerecht is vers bereid met de beste ingrediënten en een geheime kruidenmix.
  • Unieke ervaring: Creëer een informele en gezellige sfeer met onze foodtruck, ideaal voor elke zakelijke gelegenheid.

Vanaf 40 personen

Verschillende pakketten

Al vanaf €8,50 per persoon

Het lekkerste broodje hete kip!

Pakket 1

Pistolet hete kip & milde kip

Sauzen:
Kerriesaus

Onbeperkt eten, minimale afname 40 personen.

Pakket 2

Pistolet hete kip, pistolet gyros, pistolet kip saté, pistolet milde kip en pistolet crispy chicken.

Sauzen:
Kerriesaus, cocktailsaus, mayo, mosterd, satésaus en curry.

Onbeperkt eten, minimale afname 40 personen.

Pakket 3

Pistolet hete kip, pistolet milde kip en frietje hete of milde kip. puntzak friet, frikandel, frikandel speciaal, kaassouflé, bamischijf, kipkorn, crispy chicken en mexicano.

Sauzen:
Frietsaus, kerriesaus, curry, ketchup, mosterd, speciaal en satésaus.

Onbeperkt eten, minimale afname 40 personen.

Losse broodjes bestellen voor op kantoor? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Pakket 4

Puntzak friet, frikandel speciaal, kaassouflé, bamischijf, mexicano, kipkorn en crispy chicken.

Sauzen:
Frietsaus, curry, ketchup, mosterd, speciaal en satésaus.

Onbeperkt eten, minimale afname 40 personen.

Pakket 5

Puntzak friet, frikandel, frikandel speciaal, mexicano, kaassouflé en bamischijf.

Sauzen:
Frietsaus, curry, ketchup, mosterd en speciaal.

Onbeperkt eten, minimale afname 40 personen.

Kies voor Hete Kip Op Locatie en maak uw bedrijfslunch onvergetelijk met onze smaakvolle en diverse opties. Met onze foodtruck garanderen we een unieke en efficiënte cateringervaring, waarbij we aandacht besteden aan elk detail om uw medewerkers en gasten tevreden te stellen.

Een smakelijke en gevarieerde lunch

Onze bedrijfslunches zijn ideaal voor uw personeelslunch, bedrijfsfeest of zakelijke meeting. Wij verzorgen alles, van smakelijke hete kipgerechten tot verfrissende drankjes en snacks. U huurt ons in, en wij zorgen voor de rest, precies zoals u het wilt.

Gezellig lunchen op kantoor

Samen lunchen met collega’s versterkt de teamgeest en zorgt voor een prettige werksfeer. Een goede bedrijfslunch laat zien dat u om uw medewerkers geeft, wat bijdraagt aan hun motivatie en tevredenheid. Onze foodtruck zorgt voor een unieke lunchervaring op uw locatie.

Lunch tijdens teamuitjes

Of het nu gaat om een lunch op kantoor of tijdens een teamuitje, onze heerlijke hete kipgerechten en diverse snacks bieden voor ieder wat wils. Bekijk ons assortiment en huur onze foodtruck voor een onvergetelijke lunchervaring.

ALTIJD EEN PASSEND AANBOD!

Ontdek ons uitgebreide assortiment bedrijfslunchpakketten bij Hete Kip Op Locatie, speciaal afgestemd op uw zakelijke evenement in Nijmegen.

Elk pakket bevat onze kenmerkende hete kip, bereid volgens unieke recepten die gegarandeerd in de smaak vallen. Of u nu een groot bedrijfsfeest plant of een intieme teamlunch, wij passen onze cateringdiensten aan uw specifieke wensen en voorkeuren aan. Onze foodtruck biedt flexibiliteit en gemak, wat betekent dat we naar uw locatie komen en direct vers eten serveren. Dit zorgt voor een informele en gezellige sfeer, perfect voor netwerken en teambuilding.

 

"De lekkerste bedrijfslunch in Nijmegen"

ZAKELIJK LUNCHEN OP LOCATIE

Hete Kip Op Locatie is de ideale keuze voor uw bedrijfslunch in Nijmegen. Of u nu een lunch op kantoor, een zakelijke lunch of een bedrijfsevenement organiseert, onze foodtruck zorgt voor een unieke en smakelijke ervaring. Wij bieden diverse pakketten aan die perfect zijn voor zakelijk lunchen, met opties die variëren van hete kip tot diverse snacks en drankjes.

WILT U OOK HETE KIP OP UW LOCATIE? 

Hete kip op locatie is in te huren op je bedrijventerrein, je festival, feesten en partijen. Ook voor de vrije verkoop kan je ons vinden op de zomerfeesten, koningsdag (op het Goffertpark) en diverse festivals.

Hete kip op uw locatie?

Benieuwd naar onze hete kip specialiteiten voor uw volgende evenement? Vraag onderstaand een offerte aan.